www.technologieenindustrie.com
NORD Drivesystems

NORD biedt productgegevens aan voor EPLAN

De technische en elektrische productgegevens en de productmacro's voor de elektronische aandrijfcomponenten van NORD zijn nu beschikbaar in het webbased EPLAN-dataplatform en kunnen door alle leden van dat platform ingezet worden voor de realisatie van hun project.

NORD biedt productgegevens aan voor EPLAN
NORD_product_data.jpg: NORD biedt productmacro's en technische en elektrische gegevens van haar elektronische aandrijvingscomponenten aan in de EPLAN-database

EPLAN Electric P8 is een van de belangrijkste softwareoplossingen voor CAD-projecten. EPLAN P8 biedt quasi onbeperkte mogelijkheden voor projectplanning, documentatie en beheer van automatiseringsprojecten.

EPLAN P8-productmacro's zijn beschikbaar voor de motorstarters en frequentieomvormers uit de NORD-reeksen SK135E, SK180E, SK200E en SK500E, evenals voor alle toebehoren voor de elektronische aandrijftechnologie van het bedrijf. Onder de kop "Documentatie / Software" op de NORD-website worden momenteel alle beschikbare productmacro's voor EPLAN P8 als gratis download aangeboden.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers