www.technologieenindustrie.com
Seco Tools

Nieuwe Seco ruwfrezen met verwisselbare kop bieden meer flexibiliteit bij frezen met lange snijkantlengte

Seco Tools heeft zijn populaire reeks T4-12 spiraalvertande frezen uitgebreid met vijf nieuwe frezen voor voordelig en veelzijdig ruwen en semi-finiseren. De toevoeging van drie metrische en twee Engelse maten maakt Seco’s assortiment tangentiale spiraalvertande frezen met verwisselbare kop en een lange snijkantlengte het meest complete in de branche, met diameters van 40 mm tot 100 mm (2" tot 4").

Nieuwe Seco ruwfrezen met verwisselbare kop bieden meer flexibiliteit bij frezen met lange snijkantlengte
HQ_IMG_Seco_Summary_2018.1_Helical_Square_T4_08_2.jpg

Deze nieuwe frezen met HSK-100A-achterzijden en met een lange snijkantlengte, speciaal ontworpen voor ruimte -en luchtvaartindustrie, optimaliseren omtrekfreesbewerkingen. Door de verwisselbare uiteinden, maken de frezen maatwerk mogelijk en kan de eerste rij zittingen worden vervangen zonder het hele systeem te vervangen.

De frezen blinken uit in toepassingen met kleverige materialen zoals roestvrij staal en hogetemperatuurlegeringen. De hoog-positieve, vrijsnijdende geometrieën en kwaliteiten verbeteren de standtijd en de tangentiaal gemonteerde snijplaten met meerdere snijkanten maken een efficiënte spaanafvoer mogelijk en zorgen voor stabiliteit.

Ga voor meer informatie over het volledige gamma T4-12 tangentiale spiraalfrezen met verwisselbare kop en een lange snijkantlengte naar www.secotools.com.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers