www.technologieenindustrie.com
3M Gas & Flame Detection

MX 32 ontvangt CSA goedkeuring

Oldham, een bedrijf binnen de 3M Personal Safety Division, is verheugd te kunnen melden dat de MX 32 gasdetectiecontroller is gecertificeerd door de Canadian Standards Association (CSA) en nu is voorzien van het CSA goedkeuringsmerk. De MX 32 is gecertificeerd voor gebruik op gewone locaties volgens de CSA normen C22.2 No. 0-10, 61010-12 en UL 61010-1.

MX 32 ontvangt CSA goedkeuring


De MX 32 is een compacte, low-profile controller die continu meerdere gasdetectiesensoren bewaakt.

Het veelzijdige controlesysteem is gebouwd voor het ontvangen en controleren van maximaal 8 ingangen met behulp van Wheatstone brug mV DC sensoren, 4-20mA DC of seriële RS-485 Modbus™.

Uitgaande van individuele toepassingswensen kan het systeem met Oldham's stapelbare din-rail gemonteerde I/O modules op maat worden gemaakt en uitgebreid. De modules kunnen op afstand worden geïnstalleerd om veldbedrading te vereenvoudigen en kosten te verlagen. Alle modules vallen eveneens onder de CSA certificering.

MX 32 ontvangt CSA goedkeuring

De MX 32 wordt geleverd met unieke functies: grafisch display, voting functie, gasmeting, event datalogging, RS 485 uitgang en ingebouwde A/V alarmen. Het is programmeerbaar in het veld met behulp van COM 32, een geavanceerde en intuïtieve programmeersoftware.

Voor meer informatie: http://gasdetection.3M.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers