www.technologieenindustrie.com
LEROY-SOMER

20 werkdagen doorlooptijd: de nieuwe snelle leverservice van Leroy-Somer

Leroy-Somer introduceert een nieuwe 20-daagse leverservice voor een groot deel van de nieuwste generatie AC motoren. Dit is één van de kortste levertijden die momenteel voor laagvermogen en hoogvermogen motoren inclusief opties, beschikbaar is.

20 werkdagen doorlooptijd: de nieuwe snelle leverservice van Leroy-Somer

Extra nadruk op korte levertijden door Leroy-Somer


Naast de succesvolle Express Availability service, die momenteel garant staat voor levering uit voorraad van motoren, servomotoren, en motorreductoren introduceert Leroy-Somer nu een nieuwe optie voor korte levertijden: de 20 Working Days Manufacturing Lead Time Commitment (20 WD).

Binnen 20 werkdagen zijn de IMfinity® IP 55 en IP23 AC motoren, van 0,25 tot 450 kW, met efficiëntieklasse IE2 of IE3 (uitgezonderd motoren met een vermogensoutput lager dan 0,75 kW, die niet onder de ErP-richtlijn vallen), leverbaar. Voor elke orderregel zijn de aantallen beperkt tussen 5 en 25 stuks, afhankelijk van de motorframematen. De motoren uit de IMfinity® serie voldoen aan de industriële eisen. Daarbij zijn opties leverbaar zoals rollagers, geïsoleerde lagers, coatingsystemen, trilsensoren, roestvast stalen schroeven of zelfs encoders.


Een op klanten toegesneden service


Net als bij de Express Availability service kunnen alle klanten van de 20 Working Days Lead Days Commitment gebruikmaken, inclusief OEM's, distributeurs en eindgebruikers. Het overzichtelijke en specifieke motorenprogramma is direct toegankelijk via de website van Leroy-Somer. In noodgevallen kan 24-uurs verzending worden gerealiseerd in veel Europese landen met optioneel een sneltransportservice.

Om tenslotte klanten te helpen bij het selecteren van producten op basis van levertijd, zit in de Leroy-Somer Configurator, een krachtige tool voor de online selectie van aandrijvingen, nu de functie om een product in 20 WD te kunnen configureren. Een dynamische indicatie van de doorlooptijd wordt bij de selectie van een product eveneens getoond, waarbij rekening wordt gehouden met technische specificaties en opties.

Met een krachtige en lean logistiek organisatie is de nieuwe service een belofte van Leroy-Somer om met snelle leveringen zijn klanten te ondersteunen.

Klik hier voor de 20 WD website: http://lrsm.co/dispo20wd

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers