www.technologieenindustrie.com
Seco Tools

Nieuwe Seco volhardmetalen snijgereedschappen vergroten bewerkingssnelheden van knie-implantaten

Seco Tools heeft de eerste productlijn in de branche geïntroduceerd die speciaal is ontwikkeld voor het machinaal bewerken van knie-implantaten. De nieuwe Jabro® medische serie volhardmetalen snijgereedschappen combineert verschillende strategieën voor bewerken met hoge snelheid en grote aanvoer, om cyclustijden voor onderdelen met maar liefst 50 procent te verkorten bij de bewerking van knie-implantaten.

Nieuwe Seco volhardmetalen snijgereedschappen vergroten bewerkingssnelheden van knie-implantaten
HQ_IMG_SNS_2017-2_Jabro_CoCr_JH770_12.jpg

De geoptimaliseerde kwaliteiten en bekledingen van de gereedschappen leiden tot een uitzonderlijke oppervlakteafwerking waardoor polijsten of finiseren minder of vaak helemaal niet meer nodig is. Deze kenmerken bevorderen ook een uitstekende processtabiliteit en lange standtijd.

De Jabro medische serie omvat 9 geavanceerde geometrieën en 39 gereedschappen, waarvan de meeste in het Jabro Tornado-assortiment voor hogesnelheidsfrezen zitten. Elke geometrie is ontworpen voor specifieke toepassingen bij de bewerking van onderdelen voor tibiaschalen en femorale knie-implantaten. En omdat de nieuwe speciale gereedschappen uitmunten in de bewerking van CoCr (kobaltchroom) en Ti6Al4V ISO-S12-onderdelen (3D-geprint), optimaliseren ze ook de bewerkingsprestaties voor andere medische componenten zoals heupprothesen en botplaten.

Neem voor meer informatie over de medische frezen van Jabro contact op met een lokale Seco vertegenwoordiger of ga naar onze productpagina over Jabro.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers