www.technologieenindustrie.com
IGE XAO

IGE+XAO TEKENT EEN OMVANGRIJK CONTRACT MET AIRBUS

De IGE+XAO Groep laat weten dat er drie jaar na het tekenen van het contract met Eurocopter een nieuw en omvangrijk contract met Airbus is getekend. Dit nieuwe contract omvat de levering van het PLM-software (Product Levenscyclus Management) van de IGE+XAO Groep, welke is toegespitst op de elektrotechniek. Deze SEE Electrical Harness PLM software suite voorziet in oplossingen voor het grootste deel van het elektrotechnische ontwerpproces; van het definiëren van elektrisch gereedschap tot aan het automatisch genereren van kabelbomen en bedradingschema’s.

IGE+XAO TEKENT EEN OMVANGRIJK CONTRACT MET AIRBUS
Het contract, dat gefaseerd zal worden doorgevoerd, omvat diverse leveringen die zullen plaatsvinden van eind 2008 tot eind 2011 en die gezamenlijk kunnen oplopen tot bijna 5 miljoen euro. Dit bedrag omvat zowel de SEE Electrical Harness PLM softwarelicenties als de ontwikkeling van aanverwante producten en diensten. IGE+XAO werkt momenteel aan de eerste fase, welke bestaat uit een reeds ontvangen aankooporder ter waarde van 1,3 miljoen euro (exclusief BTW).

“Dit nieuwe contract benadrukt de relevantie en de volwassenheid van het PLM-aanbod in de lucht- en ruimtevaarttechnologie. IGE+XAO ontpopt zich steeds meer als wereldleider in Computer-Aided Design (CAD) en PLM-software voor elektrotechnische toepassingen.” aldus Alain Di Crescenzo, voorzitter en CEO van de IGE+XAO Groep. Met behulp van dit contract en diverse lopende projecten wil de IGE+XAO Groep zowel haar R&D als de klantondersteunende teams versterken.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers