www.technologieenindustrie.com
Advantech

Advantech introduceert twee nieuwe EKI-1221IEIMB & EKI-1221IPNMB protocol gateways voor naadloze protocolconversie

Advantech, koploper op het gebied van iFactory en Industrial IoT oplossingen, breidt zijn protocol gateway productenlijn uit met de introductie van twee nieuwe series EKI-1221IEIMB & EKI-1221PNMB protocol gateways voor protocolconversie.

Advantech introduceert twee nieuwe EKI-1221IEIMB & EKI-1221IPNMB protocol gateways voor naadloze protocolconversie
Deze nieuwe protocol gateway apparaten ondersteunen protocolconversie van Modbus TCP naar EtherNet/IP en van Modbus TCP naar PROFINET. Ze bieden een kosteneffectieve oplossing en zorgen voor een naadloze verbinding tussen verschillende apparaten met verschillende protocollen en bieden bovendien een hoog efficiencyniveau bij apparatenbeheer.

EKI-1221IEIMB & EKI-1221PNMB zijn ontworpen voor betrouwbare protocol uitbreidbaarheid en naadloze integratie in bestaande netwerkapparaten. Ze bieden een verantwoorde oplossing voor het efficiënt converteren van data van bestaande apparaten en beperken zo de noodzaak om dure apparaten aan te schaffen, evenals softwareprogrammeerfouten. Door het toevoegen van deze protocol gateway-apparaten aan bestaande netwerkinfrastructuren kunnen klanten een consistent datapad bouwen tussen anders niet-compatibele netwerkapparaten en daarmee de gebruiksduur ervan verlengen zonder hoge kosten of een forse upgrade.

De implementatie van Advantech's EKI-1221IEIMB/PNMB protocol gateway serie is eenvoudig en snel. De gateways zijn eenvoudig in te stellen en te configureren en zijn compatibel met Siemens en Rockwell HMI/PLC's. Ze hebben een ingebouwde diagnostische tool die data kan koppelen en de status van aangesloten apparaten real-time kan controleren. Dit stelt operators in staat om verzamelde data te gebruiken en analyseren en passende oplossingen te vinden om potentiële problemen te voorkomen. Instrumentengegevens van elke machine of apparaat kunnen worden verzonden via EtherNet/IP of PROFINET PLC protocolconversie, uitgevoerd door een Advantech protocol gateway voor verdere analyse om de conditie van de serviceapparatuur te controleren. Hun snelle implementatie faciliteert niet alleen een productieve workflow, maar tevens eenvoudige machineautomatisering en onderhoud op de werkvloer. Deze functionaliteit is cruciaal voor predictief onderhoudsmanagement.

Advantech’s serie EKI-1221IEIMB/PNMB protocol gateways is nu leverbaar. Voor prijzen en gedetailleerde producteigenschappen kunt u contact opnemen met uw lokale Advantech vertegenwoordiging. Meer informatie vindt u op de EKI-1221IEIMB/PNMB productpagina.
Advantech introduceert twee nieuwe EKI-1221IEIMB & EKI-1221IPNMB protocol gateways voor naadloze protocolconversie

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers