www.technologieenindustrie.com
Advantech

Advantech - koploper op de wereldwijde IPC-markt

Sinds de oprichting twintig jaar geleden is Advantech uitgegroeid tot een koploper op de wereldwijde IPC (Industrial PC) markt. Gedurende deze periode heeft het bedrijf een solide basis opgebouwd om een belangrijke speler in deze sector te blijven, met een marktaandeel van 30% van de wereldwijde industriële PC-markt.

Advantech - koploper op de wereldwijde IPC-markt
Advantech levert een uitgebreid IPC-programma dat betrouwbaarheid en stabiliteit biedt voor extreme omgevingen. Daarbij biedt het bedrijf zijn klanten een ‘one-stop shopping’ ervaring bij het implementeren van Industry 4.0 en het beantwoorden aan Industrial IoT-behoeften. Industriële PC's van Advantech faciliteren Industry 4.0 door het integreren van de nieuwste automatisering- en cloud-technologieën tot slimme fabrieksoplossingen binnen de zes dimensies van machineautomatisering: machinebewaking en predictief onderhoud, MES integratie en productie-traceerbaarheid, energiemanagement in de fabriek, het bewaken van fabrieksomgevingen en het bewaken en optimaliseren van apparatuur.

Het bewijs van deze sleutelrol op de IPC-markt werd geleverd door de Taiwanese External Trade Development Council (TAITRA). Samen met BusinessNext en Interbrand stellen ze de jaarlijkse Top Taiwan Global Brands Survey samen, waarbij Advantech een 10e plaats scoorde in de zojuist gepubliceerde 2008 Top Global Global Brands Survey, met een merkwaarde van US $ 299 miljoen. Erkenning kreeg het bedrijf ook voor de zes jaren op een rij van stabiele merkwaardegroei, hét bewijs van een groeiend wereldwijd imago en een sterker concurrentievermogen van het merk. De jury prees Advantech ook voor zijn hernieuwde focus van een 'productgerichte' benadering naar een 'servicegerichte' business development strategie. Ook de mondiale footprint werd gewaardeerd: het bedrijf manifesteert zich in 18 landen en 39 steden waardoor het wereldwijd de snelste time-to-market en ondersteuning aan zijn klanten kan bieden.

Advantech is bekend geworden door zijn innovatieve ontwerpen en door de implementatie van toekomstbestendige technologie. Door in te spelen op de recente trends van miniaturisatie en modularisering is het bedrijf overgestapt van conventionele concepten naar het ontwikkelen van revolutionaire IPC-ontwerpen die flexibel te installeren zijn en eenvoudig uit te breiden.

Advantech biedt toegesneden configuratie voor elk platform. De configuratie-to-order-diensten (CTOS) van het bedrijf omvatten web-gebaseerde inkoop, gestandaardiseerde productie, geïntegreerd professioneel testen en wereldwijde leveringsdiensten en stellen systeemintegratoren en eindgebruikers in staat om hun producten aan te passen aan de veranderende markttrends.

Wereldwijd leiderschap moet worden ondersteund door wereldwijde dienstverlening. Advantech heeft daarom wereldwijd vestigingen en servicecentra op belangrijke regionale markten om op locatie just-in-time service te kunnen bieden. Op deze wijze kan perfect voldaan worden aan verzoeken om onderhoud en levering van onderdelen.

Om aan de eisen van een snelgroeiende kenniseconomie te voldoen, introduceert Advantech bovendien een Open Business Model om zijn toekomstige organisatorische en operationele richting te bepalen. Het bedrijf zal de groei van zijn kernactiviteiten blijven aansturen om zijn bewezen leiderschap in de IPC en Industrial IoT markten verder te uit te bouwen.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers