www.technologieenindustrie.com
BRADY

Nieuwe en praktische drager voor Lockout/Tagout-veiligheidssloten en –tags

Lockout/Tagout isoleert de energietoevoer naar machines zodat onderhoudswerken veiliger kunnen verlopen. Brady brengt een nieuwe, bijzonder praktische drager voor veiligheidssloten en tags op de markt waarmee gebruikers hun Lockout/Tagout-hangsloten en -tags binnen handbereik kunnen houden om energiepunten indien nodig snel te isoleren.

Nieuwe en praktische drager voor Lockout/Tagout-veiligheidssloten en –tags
Efficiëntere Lockout/Tagout
De drager voor veiligheidssloten en tags biedt plaats aan maximum 12 veiligheidssloten en sleutels, alsook aan hangslotbeugels en lockout-tags. Hij is in 4 kleuren verkrijgbaar en biedt de mogelijkheid om Lockout/Tagout-tools op een handige en georganiseerde manier mee te nemen en op te bergen, zodat hangsloten en hangslotbeugels niet meer verloren geraken. De drager verbetert ook de veiligheid op het werk door ervoor te zorgen dat werknemers de nodige hulpmiddelen bij de hand hebben om energiecontrolepunten snel te isoleren alvorens te starten met het onderhoud van de machines.

Bijzonder praktisch ontwerp
De drager voor veiligheidssloten en tags heeft een uniek en bijzonder praktisch ontwerp. Eén drager biedt plaats aan 12 hangsloten. Verder is hij voorzien van een sleutelhanger en een karabijnhaak waaraan sleutels en hangslotbeugels bevestigd kunnen worden. Voeg 2 dragers samen om dubbel zoveel sloten binnen handbereik te hebben. Dankzij het unieke ontwerp kunnen gebruikers één of meer dragers aan hun riem of aan een muur bevestigen.

Een compleet aanbod
Brady biedt een complete Lockout/Tagout-oplossing aan, bestaande uit Lockout-systemen voor het vergrendelen van energiebronnen, bedrijfsbezoeken voor het identificeren van energiecontrolepunten, Lockout/Tagout-procedures op basis van best practices, software voor het beheren, visualiseren en printen van procedures, alsook een ruim gamma duurzame hangsloten en Lockout/Tagout-toebehoren waaronder schaduwborden, hangslotbeugels, lockboxes en een drager voor veiligheidssloten en tags. Correct geïmplementeerde Lockout/Tagout-procedures en -tools zorgen voor veilige interventies op machines door die machines volledig af te sluiten van hun energiebronnen.

Contacteer Brady via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. voor meer informatie.
Nieuwe en praktische drager voor Lockout/Tagout-veiligheidssloten en –tags

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers