Anglissimo

2019-04-17
LEMO Connectors lanceert met de Anglissimo een nieuwe Elbow Connector. Deze ´patent pending´-oplossing biedt systeemintegratoren en systeembouwers de mogelijkheid om de connector tijdens het steken in acht mogelijke posities te oriënteren.

Deze oplossing is ideaal bij ontwerpen waar meerdere kabels heel precies geplaatst moeten worden, zodat er geen wirwar van kabels ontstaat die de installatie een onoverzichtelijke indruk geeft. Dit nieuwe connectormodel kreeg de naam Anglissimo mee, van het Italiaanse "issimo", zoals dit gebruikt wordt in superlatieven zoals "Bellissimo".  De connector is verkrijgbaar in drie maten: de 0B-, 1B- en 2B-serie. Met deze nieuwe connector worden oplossingen voor configuraties met 2 tot 32 contacten geboden.

De hoogwaardige kwaliteit Push-Pull connectoren van LEMO zijn terug te vinden in een breed scala aan applicaties, zoals de medische sector, industriële besturingen, test- en meetapparatuur en in de audio- video- en telecommunicatiesector. LEMO ontwikkelt al zeven decennia precisie connectoren. Vandaag de dag biedt LEMO meer dan 75.000 verschillende combinaties aan, en hier komen elke dag nieuwe op maat gemaakte, klantspecifieke ontwerpen bij. LEMO en haar gelieerde zusterbedrijven REDEL, NORTHWIRE en COELVER bedienen momenteel meer dan 100.000 klanten in meer dan 80 landen wereldwijd.