www.technologieenindustrie.com
Maxgrip News

Ultimo en MaxGrip kondigen partnership aan voor wereldwijde Enterprise Asset Management-implementaties

Ultimo en MaxGrip zijn een partnership aangegaan om asset-intensieve bedrijven de best mogelijke oplossing en diensten aan te bieden om zo de prestaties van hun assets te verbeteren.

Ultimo en MaxGrip kondigen partnership aan voor wereldwijde Enterprise Asset Management-implementaties

Ultimo biedt pragmatische, kwalitatieve Enterprise Asset Management-software (EAM) en MaxGrip-consultants zorgen met implementatieprojecten op maat dat de software goed geïntegreerd wordt in de bedrijfsprocessen van de organisatie. De samenwerking tussen de twee bedrijven zorgt voor een soepele overgang die sector- en assetgerichte organisaties voorbereidt op succes. Asset-intensieve bedrijven over de hele wereld hebben nu sneller toegang tot Ultimo’s vooraanstaande EAM-platform en kunnen profiteren van lokale kennis en implementatie-experts.

Cees Maaskant, CEO van MaxGrip, over de samenwerking met Ultimo: "Of je net begint met het gebruik van een EAM-systeem of overstapt naar een nieuw systeem; je wilt zo min mogelijk hinder ondervinden en je resultaten zo snel mogelijk verbeteren. MaxGrip en Ultimo zorgen voor een soepel proces waarin de dimensies die cruciaal zijn voor verbeteringsprocessen volledig op elkaar zijn afgestemd.

Denk bijvoorbeeld aan de technologie, systemen, processen en mensen. Ultimo’s flexibele EAM-software biedt uitgebreide functionaliteit om de beschikbaarheid van je assets en de arbeidsproductiviteit te verhogen. MaxGrip zorgt ervoor dat de software aansluit op je bedrijfsprocessen en dat het echte, meetbare waarde toevoegt.”

Marcel Leeflang, Head of Channel Sales at Ultimo, voegt daaraan toe:
“We werken al een aantal jaar samen met MaxGrip aan verschillende projecten. Ik ben blij dat we nu overeen zijn gekomen een officieel partnership aan te gaan. Het is een logische stap voor ons, aangezien de combinatie van onze diensten zoveel synergie creëert voor onze internationale klanten. En omdat MaxGrip zeer actief is in de Verenigde Staten en andere niet-Europese delen van de wereld, maakt deze samenwerking internationale groeimogelijkheden voor Ultimo mogelijk. Vergeleken met andere EAM-aanbieders die internationaal actief zijn is ons platform veel flexibeler, meer sectorgericht en is er geen grote investering voor nodig. Daarom zijn wij er van overtuigd zijn dat we ook voor klanten in deze gebieden veel waarde kunnen toevoegen.”

www.maxgrip.com
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers