www.technologieenindustrie.com
Southco

Nieuwe kwartslagsluiting van Southco voor krappe ruimtes

Southco introduceert een nieuw product in de industriële lijn DZUS® kwartslagsluitingen waarmee eindgebruikers eenvoudig met een snelle kwartslag beweging toepassingen in beperkte ruimtes kunnen sluiten en openen. Southco's DZUS® D9-52 Tech Line kwartslagsluiting heeft een kleinere boutkopdiameter, waardoor hij in krappe ruimtes kan worden aangebracht en makkelijk bereikbaar is met de hand of met gereedschap.

Nieuwe kwartslagsluiting van Southco voor krappe ruimtes

Southco’s DZUS® D9-52 Tech Line kwartslagsluiting heeft een vast veerbelast ontwerp dat zorgt voor correcte en veilige bevestiging en trillingsbestendigheid en bovendien schade helpt te voorkomen door te strak aanhalen. De DZUS® D9 Tech Line is leverbaar met inpers- en flare in installatie en met verschillende boutlengtes en passende behuizingen voor diverse paneeldiktes. De DZUS® D9-52 Tech Line kwartslagsluiting is verder leverbaar in corrosiebestendig staal dan wel met een UV-bestendige prism kleur van de gegoten koppen, waardoor gebruikers makkelijk onderscheid kunnen maken tussen de toepassingszones

"Met zijn compacte voetafdruk en snelle kwartslagdraai bevestiging bespaart de nieuwe DZUS® D9-52 Tech Line kwartslagsluiting van Southco tijd en biedt eindgebruikers zo efficiënte connectiviteit in serverchassis- en telecomtoepassingen," aldus Global Product Manager Jim Grady.

Voor meer informatie over Southco's complete lijn DZUS® kwartslag oplossingen, bezoek This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers