Nieuwe compacte elektronische grendelsluiting van Southco biedt controle van deur-en-sluiting status

2019-07-10
Southco heeft zijn gamma elektronische toegangscontroleoplossingen uitgebreid met een compacte elektronische grendelsluiting die de upgrade van mechanisch naar elektromechanisch vergrendelen vereenvoudigt. De nieuwe serie EM-05 4 grendelsluitingen integreert een elektronische sluiting met dagschootpositie- en deurdetectie, waardoor een eenvoudige controle van de deur-en-sluiting status mogelijk is.


Southco’s serie EM-05 4 elektronische grendelsluitingen heeft een hoge energie-efficiëntie en behoudt stroomloos zijn in- of uitgeschoven positie. Met zijn compacte formaat, kan de lichtgewicht 4-serie elektronische grendelsluitingen eenvoudig geïnstalleerd worden in krappe ruimtes en aangepast worden aan verschillende montagevereisten. Eenvoudig te installeren en te bedienen, maakt de economische 4-serie gebruik van een veerbelast, motorreductor aangedreven mechanisme, dat een veilig en betrouwbaar alternatief biedt voor solenoïde oplossingen in hoog volume distributie- en opslagtoepassingen.

General Manager Steve Spatig voegt toe: "De nieuwe EM-05 4 serie grendelsluitingen biedt een eenvoudige, kosteneffectieve upgrade naar elektromechanische toegangscontrole die meer energie-efficiëntie en betrouwbaarheid biedt dan traditionele solenoïde (spoel) oplossingen. Met geïntegreerde dagschootpositie- en deurdetectie maakt de 4-serie eenvoudige controle van de deur- en slotstatus mogelijk voor extra veiligheid."

Voor meer informatie over de functionaliteit van de elektronische grendelsluitingen van Southco kunt u terecht op www.southco.com, een e-mail sturen naar de 24/7 klantenservice via info@southco.com, bellen naar 610-459-4000 of uw vraag faxen naar 610-459-4012.