Uit één hand: handmatige GEMÜ-kogelkranen met geïntegreerde positiemelding

2019-06-11
Afsluiterspecialist GEMÜ uit Ingelfingen biedt voor handbediende kogelkranen een technisch vernuftige oplossing met een passende positiemelding.

En dat al voorgemonteerd, vooringesteld en gecontroleerd.

Op het eerste gezicht lijkt er een groot aanbod van leveranciers van kogelkranen en positiemelders. Veel van deze leveranciers hebben echter enkel het een of het ander in hun assortiment. Vaak worden de afzonderlijke onderdelen daarom bij twee verschillende leveranciers afgenomen. Dit betekent dat beide onderdelen ter plekke op de bouwplaats met veel meer moeite gemonteerd moeten worden voordat ze hun weg naar de installatie vinden.

GEMÜ maakt een eind aan deze moeizame montage op locatie en biedt zijn klanten handbediende kogelkranen met een geïntegreerde positiemelder. De voorgemonteerde armatuur bespaart tijd en geld op het gebied van logistiek en documentatie en zorgt voor een snellere en eenvoudigere montage van de installatie op locatie.

Voor de positiemelding levert GEMÜ zowel bij de driedelige kogelkranen GEMÜ 711 en GEMÜ 740 als bij de eendelige compacte kogelkraan met flens GEMÜ 762 en de hogedrukkogelkraan GEMÜ 797 de inductieve dubbele sensoren GEMÜ LSF of de eindschakelaarmodule GEMÜ LSC.

www.gemu-group.com