Nieuwe versie van M2Web biedt eenvoudige monitoring van KPI's van Ewon-aangesloten machines

2019-05-06
HMS Networks kondigt een nieuwe versie aan van de M2Web service waarmee gebruikers van Ewon® Flexy producten direct KPI's, Key Performance Indicators, kunnen monitoren vanaf op afstand geplaatste machines. Met behulp van een standaard PC, tablet of smartphone krijgen machinebouwers en eindgebruikers volledig inzicht in hun installaties dankzij een nieuwe intuïtieve grafische interface, een mobiel-vriendelijke responsieve view en een map view van alle aangesloten machines.


De mogelijkheid om de status van machines snel te controleren wordt steeds belangrijker voor machinebouwers en eindgebruikers. Volledige IIoT oplossingen zijn echter vaak te complex, te tijdrovend en te duur om te implementeren. HMS biedt hiervoor een oplossing met M2Web, een innovatieve service die kosteloos meegeleverd wordt met alle Ewon Flexy producten die geregistreerd zijn op het beveiligde Talk2M® cloud platform.


Met M2Web profiteren gebruikers van veilige, browser gebaseerde mobiele toegang tot KPI's van machines op afstand via Ewon Flexy producten, waardoor ze verbinding kunnen maken met bijvoorbeeld een externe HMI, webserver, PC, panelen en meer. M2Web vereist geen installatie van software - de gebruiker hoeft alleen maar een standaardbrowser te openen. In M2Web wordt de informatie gepresenteerd in een moderne responsieve grafische interface en is een map view geïmplementeerd voor een globaal overzicht van geïnstalleerde machines in het veld.


Met deze gloednieuwe KPI functie krijgen gebruikers de mogelijkheid om eenvoudig en snel informatie te verzamelen over de status en prestaties van alle aangesloten machines. De gebruiker definieert eenvoudigweg tot zes gewenste KPI's door parameters te selecteren in de tag-database van elke Ewon Flexy. Elke KPI geeft de alarmstatus visueel weer: Blauw voor normale toestand, geel voor waarschuwing en rood voor alarm.


M2Web biedt machinebouwers een makkelijke manier om alle KPI's van hun machines op één plek te controleren, maar is tevens een erg handig hulpmiddel voor eindgebruikers. Een machinebouwer kan M2Web eenvoudig ter beschikking stellen van zijn eindgebruikers, zodat deze M2Web kunnen gebruiken als een eenvoudige monitoring tool, inclusief een overzicht van alle aangesloten machines op locatie.


Gevoed door het beproefde Talk2M secure cloud platform van HMS Networks, biedt M2Web machinebouwers, eindgebruikers - en hun system integrators - een nieuwe manier om direct toegang te krijgen tot hun installaties vanaf elk apparaat, zoals PC, tablet of smartphone. Op basis van de meest cruciale informatie die via M2Web beschikbaar wordt gesteld, kunnen gebruikers productiestilstand vermijden en de operationele eficiency verbeteren.


Voor meer informatie kunt u terecht op www.ewon.biz en voor de artikelendatabase op www.ewon.biz/support.