ARC Informatique introduceert PcVue 12, een mobiel, open en veilig platform!

2019-04-24
ARC Informatique kondigt de release aan van PcVue versie 12. PcVue 12 is een toekomstgerichte softwareoplossing die een open en schaalbaar platform biedt. Gebaseerd op de nieuwste technologieën, beschikt het over een innovatief web- en mobiel HTML5-platform, gebaseerd op de EasyMobile technologie, speciaal ontwikkeld door ARC voor een veilige en eenvoudige implementatie. Deze versie wordt geleverd met een IoT LoRaWAN driver voor het verzamelen van data van aangesloten ‘things’ en een nieuwe Universele Data Connector voor onbeperkte interoperabiliteit.


Een oplossing voor alle mobiele gebruikers
WebVue, versie 12 van de geavanceerde HMTL5-based client, vereist geen installatie of configuratie en biedt gebruikers de mogelijkheid om te navigeren op vrijwel elk apparaat met touch-technologie. Het biedt een geweldige gebruikerservaring door de cross-browser compatibiliteit, beveiligde communicatie met HTTPS en implementatie in een context van netwerksegregatie.


Met TouchVue, de mobiele applicatie voor directe actie, wordt dit ruime web- en mobiele aanbod verder uitgebreid. Gebruikers krijgen nu gelijktijdig toegang tot data van verschillende sites en kunnen contextuele mimics weergeven voor elk ontvangen alarm. Een nieuw ontworpen interface zorgt voor een geweldige gebruikerservaring en geoptimaliseerde prestaties.


Implementeer een web-oplossing met een paar klikken! Met de EasyMobile technologie is het mogelijk om snel een veilig platform op te zetten. Het is zeer geschikt voor het ontwikkelen van webservices en webapps. Gebouwd op de Microsoft Internet Information Server, vereenvoudigt het databescherming en -beveiliging voor een betrouwbare relatie tussen gebruikers, apps en webdiensten.Verbindt (alle) ‘things’
PcVue 12 introduceert met de Universal Connector een nieuwe manier om data uit te wisselen en interoperabiliteit te creëren. Deze SQL-brug verbindt verschillende databronnen met elkaar, van ERP tot Azure database, of zelfs sociale netwerken.

PcVue 12 breidt zijn connectiviteit uit en biedt nieuwe mogelijkheden om IoT-verbonden objecten te integreren. Met een nieuwe LoRaWAN driver ondersteunt PcVue 12 hybride architecturen die gebruik maken van traditionele automatiseringscontrollers gecombineerd met IoT-objecten, zoals draadloze en zelfvoedende sensoren.


Nieuwe functies voor verticale markten
PcVue 12 bevat functies die speciaal zijn ontworpen voor de energie-, industrie- en transportmarkten.

Voor Energie, verbeteringen aan de IEC61850 en IEC104 voor betere automatisering van substations.


Voor de Industrie, een reeks nieuwe Smart Generators om de configuratie te stroomlijnen:

- Smart Generator voor Siemens zorgt ervoor dat de elementen van een TIA-portaalproject kunnen worden geïmporteerd.

- Smart Generator voor OPC automatiseert de configuratie wanneer de databron een OPC-server is.

- Smart Generator voor Moxa ioLogik controllers automatiseert de configuratie van Moxa ioLogik controllers.

Voor Transport, een bibliotheek van spoorwegsystemen inclusief stad-, hoofd- en station plattegronden.


Gebruikersinterfaces en configuratietools
Het continu verbeterde gebruikersgerichte PcVue 12 bevat functies voor verbeterde productiviteit van zowel ontwikkelaars als eindgebruikers.

Om een nieuw project snel te kunnen initialiseren, wordt de Quickstart applicatie geleverd in drie nieuwe uitvoeringen - Industrie, Web en Dashboard - elk met een lichte en donkere achtergrond en meerdere gekleurde thema's.

Veelzijdigheid vormt de kern van PcVue 12, met onbegrensde inzetbaarheid in web- en mobiele architecturen. Dit flexibele platform is ontworpen voor elk type gebruiker (System Integrators, IT/OT, eindgebruikers) en heeft modules op maat voor vele markten.


Scan deze QR code om versie 12 te downloaden en word lid van de PcVue community!